040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

popolno darilo

Kaj vsebuje POPOLN in POCENI darilni paket?

1. IGlove pametne rokavice – so vsestranske in neverjetno uporabne.  Zimske rokavičke s tremi prsti občutljivimi na dotik, so primerne za vse zaslone pametnih naprav. Z njimi boš brez problema še naprej lahko brskal/a po telefonu in ostalih pametnih napravah. POZOR, zaloga je omejena!

2. LED LUČKA z USB vhodom - LED lučka je nadvse praktična lučka, ki jo enostavno vklopiš v katerikoli USB vhod. Sama jo uporabljam na prenosnem računalniku, saj mi tako zvečer med delom ni potrebno prižigati luči v sobi. Enostavno priklopim LED lučko in tipkovnica je dovolj osvetljena za natančno delo ;). POZOR, zaloga je omejena!

Kako do DARILNEGA PAKETA po smešno nizki ceni?

TUKAJ naroči iGlove rokavice po AKCIJSKI CENIPozor - na blagajni se bo odštel še DODATEN POPUST!

Klikni V KOŠARICO in nato NA BLAGAJNO, kjer se bo samodejno ODŠTELO ŠE DODATNIH 35% POPUSTA, zaradi čiščenja zalog. V polje za kupon vpiši kodo: DARILOLUCKA in klikni »Uporabi kupon«.

Pomembno: LED LUČK IMAMO TOČNO 70. Če se zgodi, da koda ne bo prijela, pomeni, da si prepozen/na :(, zato pohiti z naročilom in še danes vpiši kodo DARILOLUCKA!

LED LUČKO lahko prejmeš GRATIS le z vpisom kode na blagajni in nakupom nad 5€, do ponedeljka 12.12.2016 oz. dokler jih ne zmanjka!

Psssst….

LED LUČKO lahko dobiš GRATIS tudi ob naročilu etuija, kaljenega stekla,… pomembno je le, da na blagajni vpišeš kodo DARILOLUCKA!

Preveri še, kako do 35% popusta na vse artikle iz zaloge! Pri tebi bodo že naslednji delovni dan po neverjetno ugodni ceni!

-35% se v DECEMBRU NAJBOLJ IZPLAČA???

Želim ti čaroben preostanek leta 2016!

nina

Nina

POPOLN DARILNI KOMPLET za samo 6,47€!

   
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
   
  15 dnevna garancija
  Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
   
  Potrebuješ pomoč?
  Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
   
  Največja izbira etuijev
  Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.