040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

UNIVERZALNA PASNA TORBICA TURBAN

18,50 €

Zaloga: Ni na zalogi

LAHKA, ŠPORTNA torbica za okrog pasu, primerna za vse telefone.
*IZBERI svojo najljubšo barvo!

- Mehek in trpežen najlon, ki ščiti pred zunanjimi vplivi in se zlahka očisti!
- Stranski žepki primerni za manjše osebne predmete
- Nastavljiv in elastičen pas na klipsno
- Odsevni elementi
- Odlična za tek, kolesarjenje
- Tanka in udobna

Če niste prepričani, ali je športna torbica primerna še za kateri drug telefon, nam pišite na info@etuizamobi.si in preverili bomo ustreznost.

Material: najlon

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

UNIVERZALNA PASNA TORBICA TURBAN LAHKA, ŠPORTNA torbica za okrog pasu, primerna za vse telefone. *IZBERI svojo najljubšo barvo!- Mehek in trpežen najlon, ki ščiti pred zunanjimi vplivi in se zlahka očisti! - Stranski žepki primerni za manjše osebne predmete - Nastavljiv in elastičen pas na klipsno - Odsevni elementi - Odlična za tek, kolesarjenje - Tanka in udobnaČe niste prepričani, ali je športna torbica primerna še za kateri drug telefon, nam pišite na info@etuizamobi.si in preverili bomo ustreznost. 85080551 85080551 https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/5/85080551a-4_500x500.jpg
18.5 EUR 2024-05-31Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.