040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Apple jih je pokazal!

Letošnjo jesen je marsikdo (predvsem ljubitelji Applovih telefonov) nestrpno pričakoval Applovo predstavitev najnovejših telefonov. No pa smo jo dočakali. V torek 12.9. se je odvila predstavitev, kjer so predstavili...

blog

 

...kar tri nove telefone!

 

Letos mineva 10 let, od izdaje prvega Applovega telefona. Tako je vsakoletna predstavitev novih Apple naprav potekala že 10. leto, le da je letos potekala v novi dvorani, posvečeni Stevu Jobsu.

Predstavili so tri nove telefone:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X

iPhone 8 in iPhone 8 Plus sta naslednika telefonov iPhone 7 in iPhone 7 Plus. Medtem ko je iPhone X povsem nova zgodba. Menda gre za največji preskok tehnologije, od prvega izdanega telefona. In kaj je na iPhonu X tako posebnega?

  • Zaslon telefona sega od roba do roba (5,8˝),
  • pohvali se lahko z visokokakovnostnim zaslonom OLED tehnologije,
  • omogoča brezžično polnjenje,
  • odklepanje zaslona s prepoznavo obraza,
  • narejen je iz nerjavečega jekla in stekla.

Podrobnejše specifikacije vseh treh telefonov najdeš na Applov uradni spletni.

Kakšne pa bodo cene novih Applovih telefonov?

Cena iPhona 8 in 8 Plus se bo gibala okoli 800€, prednaročila pa bodo mogoča od 15.9.2017 dalje. Cena iPhona 8 Plus bo malo višja - okoli 900€, prednaročila pa bodo možna od 22.9.2017 dalje.

Cena iPhona X pa bo okoli 1150€, prednaročila pa od 27.10.2017 dalje.

 

Kljub inovativnim novostim na področju mobilne telefonije, in slovesu "prestižne znamke telefonov", Apple ni vodilni v prodaji svojih izdelkov. Največ mobilnih telefonov namreč proda Samsung. Iz drugega mesta pa je Apple izpodrinil Huawei, ki vseskozi povečuje svojo prodajo. Njegovi telefoni imajo namreč kvalitetno specifikacijo in so cenovno bolj dostopni. Tako, da se Apple trenutno nahaja na tretjem mestu svetovne lestvice prodaje mobilnih telefonov.

lestvica1

Dejstvo je, da so mobline naprave postale modni dodatek in da so cene nekaterih enormne! Kljub vsemu, smo ob nakupu novega telefona kot majhni otroci na božično jutro. Nekateri dajo veliko na blagovno znamko telefona in so isti znamki zvesti leta in leta. Spet drugi svoje nakupe prilagajajo trendom in seveda tudi ceni. Kakorkoli.. ko kupiš nov telefon si vesel/a nove igračke in jo paziš kot "punčico svojega očesa". Pa poskrbiš, da je telefon vedno na varnem? Ga zavaruješ pred morebitnimi poškodbami in praskami?

Zato smo tu mi! :) Na naši spletni strani lahko najdeš široko ponudbo etuijev za različne mobilne telefone in kaljena stekla. No poleg tega, pa ponujamo tudi kar nekaj izdelkov dodatne opreme in za zabavo :)

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.