040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Blagovna znamka, ki presega vsa pričakovanja!

V današnjem blogu predstavljam najbolj prodajano blagovno znamko etuijev MERCURY GOOSPERY, ki nas je presenetila s kvalitetno izdelavo, dovršenim in minimalističnim dizajnom ter neverjetno vzdržljivostjo etuijev.

mercury-logo
 
 
 
 

Mercury korporacija s proizvodnjo izdelkov GOOSPERY blagovne znamke diha in misli s strankami.

 

Cilj podjetja je, zgraditi sistem nenehnega izboljševanja, ki se ujema z željami strank in postati največji ponudnik dodatkov za mobilne telefone. So strokovnjaki na področju izdelave dodatkov za širok spekter mobilnih telefonov, še posebej za pametne telefone. Gre za izdelke visoke kakovosti, ki sledijo modnim trendom in imajo kunkurenčne cene. Izdelki so že splošno priznani in zaupanja vredni, kljub zelo spreminjajočim se potrebam trga.

Podjetje je:

    • - Največji proizvajalec / izvoznik dodatkov za mobilno telefonijo v Koreji (Korporacija: MERCURY ; Blagovna znamka GOOSPERY)
    • - Trenutno izvažajo do 90.000 kosov dnevno v več kot 60 držav (Evropa / Bližnji vzhod / Azija / Afrika / Južna in Severna Amerika)
    • - Široka paleta izdelkov za velike proizvajalce mobilnih telefonov (Samsung, Apple, LG, Sony, HTC, itd)
    • - Uporaba najrazvitejše tehnologijo za proizvodnjo
    • - Blagovna znamka Goospery je bila ustvarjena z namenom izdelave visokokakovostnih izdelkov po meri kupca s pomočjo vrhunske tehnologije
    • - GOOSPERY Inc je pravzaprav podružnica ameriškega hčerinskega podjetja Mercury Corporation katerega cilje je, stalno izboljševanje in zadovoljstvo strank

 

Goospery_Logo
 
 
 
 
 

V naši spletni trgovini najdete ogromno izbiro Goospery etuijev PISAN NASMEH, ki so kot prva linija Goospery etuijev presegli vsa pričakovanja. Primerni so za vse priložnosti, saj združujejo posloven in casual videz, učinek pa je odvisen od tega, katero barvo etuija izberete. Pripravila sem opis 4 različnih linij PISANIH NASMEHOV od najstarejših, ki so že nekaj časa na voljo, do najnovejših, katere boste prav kmalu našli v naši ponudbi.

 

PISAN NASMEH

Prvi model iz Mercury Goospery linije PISANIH NASMEHOV je klasičen, eno ali dvobarvni etui na preklop z magnetnim zapiranjem. V notranjosti ima gumo, ki se tesno prilega telefonu in ščiti vse robove. Visokokakovostno umetno usnje je dovolj vzdržljivo, da se bo vaš telefon najverjetneje obrabil prej, kot etui ;) Poleg popolne zaščite telefona, je etui uporaben tudi za shranjevanje kartic, denarja in kot stojalo za udoben ogled videa.

Za koga so primerni: Za VSE, ki želite trpežen in nevpadljiv etui. Primeren je tako za mlajše, kot tudi starejše uporabnike. Bolj drzni izberite žive barvne kombinacije, kot so rumeno/roza, mint ali malina, ali pa ostanite pri klasični črni, temno modri in rjavi.

POZOR: Pisan nasmeh lahko naročimo za skoraj VSAK telefon. Če ga ne najdeš v ponudbi na spletni strani, nam piši na info@etuizamobi.si in preverili bomo, če je na voljo.

Klikni za ogled PISANIH NASMEHOV!

pisan1
pisan2

CANVAS PISAN NASMEH

»Končno nekaj modernega, GOOD LOOKING in obenem uporabnega za MOŠKE.« je dejal Aleks, ko je zagledal novo linijo CANVAS PISANIH NASMEHOV. In res je, ti modeli so bolj ali manj primerni za moške, predvsem zaradi temnih barvnih kombinacij. Njihova posebnost je v drzni kombinaciji dveh različnih materialov, ki medsebojno odlično sovpadata. Notranjost je iz umetnega usnja, na katero je pritrjen gumijast etui, zunanjost pa je iz fino pletenega tekstila, ki je hkrati tudi neverjetno vzdržljiv. Etui se odlično poda tako h klasični poslovni obleki, kot tudi k modnemu casual outfitu v zemeljskih barvah in pletenih poloverjih.

Za koga je primeren: Še posebej za moške, ki sledijo modnim trendom in so naveličani klasičnih etuijev.

POZOR: Canvas pisan nasmeh lahko naročimo za kar nekaj popularnih telefonov. Če ga ne najdeš v ponudbi na spletni strani, nam piši na info@etuizamobi.si in preverili bomo, če je na voljo.

Klikni za ogled CANVAS PISANIH NASMEHOV!

canvas
canvas2
 canvas3

SONATA PISAN NASMEH

Pri liniji etuijev SONATA, je Goospery povečal izbiro vsem, ki obožujete minimalistično eleganco. Etuiji so zgolj enobarvni, material pa je visokokakovostno, GLADKO umetno usnje z leskom, ki ni moteč. Drugačna oblika magnetnega zapirala je poskrbela za bolj udobno odpiranje etuija in hkrati ohranila neverjetno funkcionalnost klasičnih PISANIH NASMEHOV.

Za koga je primeren: Za vse, ki iščete bolj eleganten in obenem kvaliteten etui.

POZOR: Sonata pisan nasmeh lahko naročimo za kar nekaj popularnih telefonov. Če ga ne najdeš v ponudbi na spletni strani, nam piši na info@etuizamobi.si in preverili bomo, če je na voljo.

Kmalu na www.etuizamobi.si!

sonata1
sonata2

RICH DIARY PISAN NASMEH

Popolna novost in prehod na še večjo funkcionalnost se kaže v RICH DIARY PISANIH NASMEHIH, ki bodo v celoti nadomestili vašo denarnico. Za elegantnim prednjim zapiralom se skriva dodaten prostor za kartice, ki le malenkost odebeli celoten etui.

Za koga je primeren: Za vse, ki potrebujete dodaten prostor in bi radi denarnico občasno pustili doma.

POZOR: Rich diary pisan nasmeh lahko naročimo za kar nekaj popularnih telefonov. Če ga ne najdeš v ponudbi na spletni strani, nam piši na info@etuizamobi.si in preverili bomo, če je na voljo.

Kmalu na www.etuizamobi.si!

richdiary1
richdiary2

Ker pa v svetovno znani korporaciji Mercury dobro vedo, da niso vsem všeč etuiji na preklop, so izdelali tudi gumijaste etuije, ki pokrijejo le zadnjo stran telefona, izdelani pa so iz prav posebne, okolju prijazne gume. V naši ponudbi jih najdeš pod imenom JELLY.

JELLY

So enobarvni etuiji iz trpežne gumi, ki je natančno izdelana in se tesno prilega telefonu. TPU guma vsebuje mikro bleščice, ki so na daleč neopazne, vendar gumi dajejo poseben lesk. Na voljo je pestra paleta barv za ogromno različnih telefonov.

Jelly etuije najdeš TUKAJ!

jelly3

 

Etuiji blagovne znamke Mercury Goospery so dokaz, da odlična kvaliteta ne pomeni nujno tudi visoke cene! PISAN NASMEH je na voljo že od 9,95€, JELLY etuiji pa že od 7,95€!

Poišči kakovosten etui blagovne znamke Mercury Goospery za svoj telefon!

nina Blog sem za vas pripravila Nina Draksler

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.