040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

5 NAJ Božičnih daril....za manj kot 20€ ;)

Se tudi ti že nekaj časa sprašuješ kaj bi mu/ji letos podarila za Božič? Tokrat ti bomo pomagali ;)

Pobrskali smo po slovenskih spletnih trgovinah in ugotovili, da se najde marsikaj zanimivega in tudi kaj "še ne odkritega" ;). Izbrali smo 5 najbolj posebnih, edinstvenih, poosebljenih in predvsem v Božičnem duhu čarobnih idej za darilo. Vsa izbrana darilca pa imajo nekaj skupnega:

      • Nobeno ne stane več kot 20€.
      • Primerna so tako za najboljšega prijatelja, kot tudi za sodelavca, znanca in partnerja.
      • Naročiš jih lahko kar preko svojega mobitela, tablice ali računalnika in bodo pri tebi najkasneje v roku 48 ur.
      • So nekaj posebnega, zato jih ne dobiš kar v vsaki trgovini.
      • Vsa darila so v času obdarovanj tudi znižana, zraven pa imajo tudi presenečenje ;).

1. iGlove Skelet pametne rokavice

Najbrž se vam je že zgodilo, da je klicatelj nad vami že obupal, saj ste potrebovali preveč časa, da ste sneli navadne rokavice in prevzeli klic. Zimske rokavičke s tremi prsti občutljivimi na dotik, so primerne za vse zaslone pametnih naprav. Z njimi boste brez problema še naprej lahko brskali po telefonu in ostalih pametnih napravah. Domiselno darilo za Božič je primerno zanj ali zanjo, saj lahko izbirate med več barvami. Izberi svoje tukaj - - - KLIK!

2. Unikaten USB ključ z IMENOM

USB ključ iz PLEKSI stekla je unikatna in izredno uporabna ideja za darilo. Ideja: Nanj shrani vajine najlepše slike in mu/ji ga podari za Božič. Izbereš lahko poljubno gravuro, na primer njegovo IME. USB ključ je izdelan ročno iz pleksi stekla, ki je izredno vzdržljiv in privlačen na otip ter daje videz visokega sijaja. Shranjen je v lični kovinski škatlici, zraven pa lahko BREZPLAČNO izbereš tudi darilno pakiranje ;). Izberi svojega tukaj - - - KLIK!

3. Beaba - nova najboljša prijateljica za vsako žensko

Rokovnik v petih živahnih različicah, ki v sebi skriva vse kar potrebuje prava bejba :) Prvo presenečenje je seveda priročna pilica in obvezno ogledalce, ki sta priročno skrita v platnici rokovnika. In kaj seveda bi ženske brez nakupovalnih listkov, seznama želja, menstrualnega koledarčka in veliko prostora za beležke?Baeba bo poskrbela tudi za natančno načrtovanje vsakega tedna in postavljanje prioritet! Izberi svojega tukaj - - - KLIK!

4. Moja čokolada - Ustvari si čokolado po svojih željah

Moja čokolada je odlično darilo za vsakogar, ki obožuje čokolado. Sestaviš lahko edinstveno čokolado z najrazličnejšimi dodatki in napisom po izbiri. Nanjo potresi različno sadje, oreščke ali začimbe in napiši ime obdarovanca.Takšne čokolade zagotovo še ni nikoli dobil/a ;). Izberi svojo tukaj - - - KLIK!

5. Popikoki unikatna toaletna torbica

Neskončno prikupna, ravno prav velika in izredno priročna za v vsako žensko torbico. Vanjo lahko pospraviš svoja  ličila, telefon, očala, robčke in druge malenkosti. Je čudovito darilo, ki bo razveselilo vsako damo. Izberi svojo tukaj - - - KLIK!

Upam, da smo ti vsaj malo pomagali pri izbiri Božičnega darila :)

Etuizamobi.si brska po spletu za vas ;)

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.