040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Rada sem kot novoletna jelka, pa ti?

 "Požvižgajmo se na razna duhovičenja, ki prihajajo iz moških ust, češ saj izgledaš kot novoletna jelka!

"Končno je prišel tisti čas v letu, ko si lahko privoščimo še več blišča kot med letom. Obožuuuujem blink, blink :) Skozi celo leto :) Vendar tudi zame nista vsako svetlikanje in vsak kič okusna. Kje je meja med glamuroznim in cenenim videzom? Težko je razložiti, mislim pa, da je ta občutek kar prirojen. Ko vidiš, veš. Tako, drage dame, dajmo si duška! Brez zadržkov. Predvsem ta čas se lahko požvižgamo na razna duhovičenja, ki prihajajo iz moških ust, češ saj izgledaš kot novoletna jelka. Novoletna jelka je pa ja simbol upanja, veselja, sreče, pričakovanj...torej vzamem kot kompliment.

pav1Obožujem bleščice, tiste ta velike, šestkotne ali pa drobne, posipane. Naj bo letošnje Novo leto v stilu Velikega Gatsby-ja. Naravnost zaljubljena sem v kostumografijo iz tega filma. Bleščice, kamenčki, perje, blišč, glamur, trakci in obroči v laseh, resice... Še časi, v katerih živimo, nekako spominjajo na 20. leta, obdobje charlestona.

Čas je, da potegnemo iz sebe malce Daisy :) Česar pa Daisy ni imela in brez česar si danes ne predstavljamo več življenja- mobitela! In  kar sodi zraven - etuija za mobitel! Etui za mobitel je odličen modni dodatek v teh dneh. Izberite bleščavega, s kamenčki, bleščicami, s srebrnim, zlatim ali perla odsevom. Če si bolj zadržane sorte in se nerada odeneš v svetleče zadeve, so modni dodatki izvrstna rešitev. Tvoj mobitel ne bo imel nič proti, če ga odeneš v bleščav etui :) Opazen etui za mobitel in lepi nalakirani nohtki so zadetek v polno (česar se pridno držijo tudi zaposlene pri norih etuijih) :) Pa še prijatelji te bodo našli v gneči na zabavi - ko boš po polnoči novega leta držala mobitel na ušesih in zaželela srečno novo leto prijateljem, ki jih ni s teboj, se bo tvoj etui svetlikal kot svetilnik sredi morja. Ni zlomka, da te ne bi opazili :)

Torej...drzni si. Želim ti le še veliko užitkov ob okraševanju smrečice in sebe :)

 

Srečno Novo leto!

Modni nasveti: Mateja Milek Modni nasveti:
Mateja Milek

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.