040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Legenda se vrača!

Približno 17 let nazaj, ko smo imeli še telefone na preklop, z antenami in brez fotoaparatov, je med telefoni vladala Nokia 3310. Veljala je za najboljši in neuničljiv telefon. Se še spomniš prerekanja kdaj bo kdo igral kačo? Ali kdo bo ustvaril novo melodijo na telefonu? Oh ja.. nostalgija :)

 

Mogoče so ravno zaradi nostalgije pri Nokii (oziroma pri njenem novem lastniku HMD Global) izdelali novejšo različico Nokie 3310 - da v nas vzbudili nostalgične občutke, ali pa so z novejšo različico legendarnega telefona hoteli pridobiti našo pozornost, saj so na trg poslali še 3 druge telefone (Nokia 3, Nokia 5 in Nokia 6). Kdo bi vedel... Vsekakor jim je uspelo, da je največ pozornosti požela prav Nokia 3310 (2017).

blog_naslovna

 

Lastnosti Nokie 3310 (2017)

 

Najbrž od telefona ne moremo pričakovati nekega presežka za danajšnji čas (=čas pametnih telefonov), saj že po sliki vidimo, da ima klasično tipkovnico, manjši ekran, zaslon ni občutljiv na dotik,... Pa si vseeno poglejmo kaj nam omogoča:

  • klicanje,
  • pošiljanje sms sporočil,
  • igranje iger (vsi se spomnimo legendarne igrice kača, ki je sicer tudi posodobljena, ampak nič manj obsesivna :)),
  • poslušanje glasbe,
  • fotografiranje (ločljivost 2 MP + bliskavica),
  • surfanje po spletu (vendar je prenos podatkov zelo počasen).

nokia 3310

Baterija tudi pri novejši različici zdrži zelo dolgo časa. Se še spomniš časov, ko telefona ni bilo potrebno polniti vsak dan/vsak drugi dan?

Kaj pa pomanjkljivosti telefona?

Največja pomanjkljivost telefona je zagotovo ta, da nima WiFi-ja. Poleg tega pa na telefon ne moreš nalagati aplikacij ali spremljati socialna omrežja. Če si misliš, da je telefon pomanjkljiv in ne dosega standardov današnjih telefonov, naj te opomnim, da to niti ni njegov namen. Ni pametni telefon in zato ni namenjem spremljanju socialnih omrežih, branju novic ipd.

blog

 

Gre za klasičen posodoboljen telefon, namenjen osnovnim funckijam mobilnega telefona (klicanje in pošiljanje sporočil). Sicer ne zadošča potrebam povprečnega potrošnika v letu 2017, je pa idealen za dopuste, počitnice, gorske izlete,... Tako se boš lahko v miru sprostil/a, spočil/a možgane in užival/a v naravi in z družino - brez nepotrebnih motenj (beri: socialna omrežja).

 

Etuije za Nokio 3310 (2017) najdeš tudi na naši spletni strani.

Leave a Reply

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.