040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Uporaba telefona med vožnjo in avto nosilci

Telefoniranje med vožnjo je med slovenskimi vozniki žal precej pogosto. Večina le teh se tudi premalo zaveda, da uporaba mobilnega telefona med vožnjo bistveno zmanjša voznikovo zbranost. Zaradi tega lahko spregledajo prometno signalizacijo in se prepočasi odzovejo na nepredvidljive razmere na cesti kot so otroci, pešci, kolesarji, živali in druge ovire in s tem lahko povzročijo hudo prometno nesrečo. Po nekaterih tujih raziskavah je tveganje za nastanek prometne nesreče kar za štirikrat večje, če med vožnjo govorimo po telefonu.

Zavedamo se, da uporaba telefona med vožnjo zakonsko ni dovoljena. Ni pa telefona prepovedano uporabljati s pomočjo vgrajene naprave za prostoročno telefoniranje ali pa nosilca za telefon.

Pomemben pripomoček velike večine voznikov je navigacijska oprema, ki si jo s pomočjo vakuumskega nosila pritrdimo na vetrobransko steklo. Vendar je postal prenos podatkov po pametnem mobilniku tako ugoden, da vam bo telefon s primerno aplikacijo celotno pot brez težav služil kot navigacijska naprava. Skrb, da bi prekoračili količino zakupljenih podatkov je postala odveč. navigacija preko telefona pa ima še dodatne prednosti, saj zmore veliko prej in bolje prikazati tekoče spremembe v prometu.

Pestro izbiro avto nosilcev najdete na naši spletni strani. Glede na vaše želje imate na izbiro nosilec, ki ga v avtu namestite ali na vetrobransko steklo, na armaturo, ali v zračnik.

STAND UNIVERZALNI BASEUS AVTO NOSILEC

Je univerzalni avto nosilec, ki se pritrdi na katerokoli ravno površino (na steklo ali armaturo).

Pritrditev je enostavna s silikonskim priseskom z močnim vakumom. Silikonski prisesek se potem zlahka očisti pod mlačno vodo in uporablja znova in znova. Trikotni dizajn omogoča maksimalno stabilnost telefona med vožnjo, s pomočjo 360° rotacije si prilagodimo tudi kot. Vmesni prostor na nosilcu je priročen za polnilni kabel, ki ga zataknemo, da nas ne ovira med vožnjo.

Nosilec je primeren za VSE telefone, ki so široki od 6.3 do 8.8cm.

VENT MAGNETNI BASEUS AVTO NOSILEC ZLAT

Telefon se nam ob uporabi aplikacije za navigacijo segreva. Prednost nosilca, ki ga vstavimo v režo ventilatorja je v tem, da s pomočjo ventilacije hladimo telefon.

Nosilec je sestavljen iz kombinacije aluminija in kompaktnega silikona. Silikonski oprijemalki poskrbita za varno in fiksno postavitev. Ko telefona nimamo postavljenega na nosilcu, dve krajni luknjici poskrbita, da nam kabel ne pade po avtu.

Rotacija nosilca za 360° nam omogoča prilagoditev kota, močan magnet pa poskrbi, da telefon ostane na mestu.

Nosilec je primeren za VSE telefone. V paketu prejmete magnetno ploščico, ki jo namestite na telefon ali na notranjo stran etuija. Magnetna ploščica ne vpliva na telefon, poskrbi pa, da lahko telefon enostavne postavite na avto nosilec.

WALL DESK FLOVEME MAGNETNO STOJALO ČRN

Nosilec je izdelan iz aluminijeve zlitine, zato je stojalo trpežno in trajno. Zaradi preciznega CNC izreza s finim brušenjem je lep okras v avtu.

Vgrajeni so štirje stalni magneti za res močan magnetizem. Je tudi nosilec, ki se lahko uporablja v avtomobilu ali pritrdi na katerokoli ravno gladko površino (armatura, stena, vrata, ploščice,...).

Zlahka se namesti na ploščice v naši kopalnici in nam omogoča, da na telefonu poslušamo glasbo, medtem, ko se namakamo v dišeči kopeli. Nosilec je majhen in priročen za prenašanje.

Velikost: 33.46 x 7.40mm

Primerno za VSE telefone. V paketu prejmete magnetno ploščico, ki jo namestite na telefon ali na notranjo stran etuija. Magnetna ploščica ne vpliva na telefon, poskrbi pa, da lahko telefon enostavno postavite na magnetno stojalo.

STAND MAGNETNI 360° Z-BUDY NOSILEC ČRN

Magnetni univerzalni avto nosilec se lahko prilepi na katerokoli ravno površino (močno obojestransko lepilo je priloženo). Izdelano je iz revolucionarnega ABS materiala, ki se obnaša kot plastika, vendar je varna za okolje.

Silikonski oprijemalki poskrbita za varno in fiksno postavitev, 360° rotacija pa za prilagoditev kota. Mini velikost nam ne ovira pogleda na cestne razmere.

Primerno za VSE telefone. V paketu prejmete magnetno ploščico, ki jo namestite na telefon ali na notranjo stran etuija. Magnetna ploščica ne vpliva na telefon, poskrbi pa, da lahko telefon enostavno postavite na avto nosilec.

Odločitev o nakupu in uporabi nosilca za telefon je seveda vaša izbira, glede na to, da z nakupom skrbite za vašo in varnost vaših bližnjih, mislim da pametna odločitev.

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.