040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Tudi dokumenti potrebujejo etui!

Juhu, pa smo veselo zakorakali v pomlad, kar pomeni, da nam poletje in dopust veselo kukata izza ovinka. Že razmišljate o počitnicah? V ekipi etuizamobi že razmišljamo o tem, kaj vse potrebujemo za varne, doživete in prijetne počitnice. Zato vam tokrat predstavljamo ponudbo etuijev za dokumente, ki bodo postali nepogrešljiv sopotnik vaših potovanj.

Ko smo na poti, so osebni dokumenti, zdravstvene kartice in bančne kartice zagotovo med predmeti, na katere najbolj pazimo. Kaj hitro lahko pride do izgube, poškodbe, kraje,... kar pa nam povzroči nemalo nevšečnosti. Ker sami dobro vemo kako pomembno je imeti vse te dokumente shranjene na varnem in najbolje na enem mestu, smo se odločili, da v našo redno ponudbo dodamo etuije za osebne dokumente.

Ne glede na to, ali greste na službeno pot, na družinske počitnice z avtom, v terme, hribe, ali na počitnice z letalom... s seboj potrebujete osebne dokumente. V kolikor gre za družinske počitnice, potrebujete seveda dokumente vseh članov vaše družine. Kaj kmalu lahko nastane zmeda z vsemi karticami. Zakaj, torej nebi imeli vse lepo shranjeno na enem mestu? V naši ponudbi lahko najdete 5 različnih tipov etuijev, oziroma torbic, za shranjevanje dokumentov in kartic. 

 

RFID ETUIJI ZA DOKUMENTE

V ponudbi na naši spletni strani, lahko najdete tri tipe RFID etuijev za dokumente. Vsem trem tipom je skupno to, da podpirajo napredno RFID block tehnologijo, ki blokira vse signale in s tem zaščiti osebne podatke na karticah pred krajo. Ovitki so izdelani iz visokokakovostnega umetnega usnja in so na voljo v štirih barvnih odtenkih. Notranjost etuijev je podobna in sicer imajo vsi trije: 4 reže za kartice standardnih velikosti, 1 srednje veliko režo in 2 velika stranska žepa - kamor lahko zataknete/shranite na primer potni list, denar ipd. Razlikujejo pa se vsi trije tipi etuijev po svoji zunanjosti.  RFID PLAIN je namreč kot knjigica, ki jo preprosto zaprete, medtem ko imata RFID CHARM in RFID MIYIN elastični trak, za dodatno varnost. Slednja dva pa se razlikujeta po velikosti in tem, da ima RFID MIYIN dodatni zunanji žep z zadrgo

BLANK ETUIJI 

Blank etuiji za dokumente, so izdelani iz visokokakovostnega umetnega usnja, imajo tanko in lahko zasnovo. Velikost etuija je 8,5 x 5,5 x 1,1cm in v njem lahko najdete prostor za 3 kartice, predal za denar, prostor za letalsko karto in potni list. Etui je preprost, na voljo v štirih različnih barvah in primeren za vsak žep. Primeren je tudi za vsakodnevno uporabo - na primer zdravstvene kartice, osebni dokumenti,... za otroke. Tako imate vse dokumente svojih otrok lahko shranjene na enem mestu in vedno pri roki. 

ETUIJI ZA DOKUMENTE S POTISKI

Etuiji s simpatičnim potiskom so primerni tako za brezskrbno potovanje, kot tudi vsakodnevno shranjevanje osebnih, zdravstvenih, bančnih in drugih kartic. Omogočajo pa tudi shranjevanje denarja in potnega lista. V notranjosti etuija je prostor za 8 različnih kartic, en predal za potni list in en predal za denar. Velikost etuija je 21 x 14,5cm. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi privlačnimi potiski etuijev

JUNLETU TORBICE ZA DOKUMENTE

Torbica JUNLETU je naramna torbica (velikosti 15cm x 20cm), ki vam lahko olajša potovanje, ali vsakodnevne obveznosti, saj imate dokumente varno spravljene v predalih, zaprto z močno zadrgo. Narejena je iz vzdržljivega, vodoodpornega najlona. Torbica je primerna tako za enodnevne izlete ali sprehode, kot tudi za daljša potovanja in počitnice. S svojo priročnostjo in lahkotnostjo vas bo preprosto navdušila, saj boste komaj vedeli, da jo imate na sebi. Po potrebi, jo lahko preko vratu, skrijete pod obleko. Glede na svojo velikost, je torbica JUNLETU presenetljivo prostorna in vam omogoča shranjevanje potovalnih dokumentov, telefonov, kreditnih kartic, denarja, ključev in drugih manjših predmetov. V naši redni ponudbi lahko izbirate med štirimi različnimi barvami JUNLETU torbice in sicer rose gold, vijolična, siva in svetlo modra.

UNIVERZALNE TORBICE ZA POTOVANJE

V naši ponudbi pa lahko najdete tudi dva podobna, a vseeno malo različna tipa univerzalnih torbic za potovanje. Gre za prostorne, priročne torbice, ki vam bodo še kako prav prišle na izletih, potovanjih in počitnicah. V torbici imate lahko namreč pospravljene vse najnujnejše dokumente (zdravstveno kartico, osebni dokument), plačilne kartice, denar, ključe, telefon.... Torbica ima tri velike predale in en manjši sprednji predalček, vsi pa se zapirajo z zadrgo. Notranjost torbice je oblazinjena, zunanjost pa je narejena iz vodoodpornega najlona. S kovinsko zaponko si torbico lahko pripnemo za pas, ali skozi prišito zanko napeljemo hlačni pas. Torbica je velika 11,5cm x 19cm, kar vam omogoča več kot dovolj prostora za shranjevanje vseh pomembnih predmetov, ki vas spremljajo na poti. 

Kar pestra ponudba etuijev za dokumente, kajne? Ste se že odločili kateri bi bil najprimernejši za vas?

Preden pa se odpravite na dopust/potovanje, ne pozabite, da v naši redni ponudbi ponujamo tudi vodoodporne etuije in športne torbice, ki vam bodo zagotovo olajšali počitniške dni.

Za kakršnokoli pomoč ali nasvet smo vam na voljo preko elektronske pošte info@etuizamobi.si ali telefona 040 513 614 .

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.