040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moja tablica potrebuje zaščito!

Poleg telefonov, so v večini naših domov prisotne tudi druge pametne naprave. Mednje sodijo tablični računalniki, kateri so v uporabi tako med starimi kot tudi mladimi. Ker gre  za napravo, ki tudi je občutljiva na poškodbe, udarce in padce, je prav, da poskrbimo za ustrezno zaščito. Tako kot pri telefonih, je tudi pri tablicah izbira široka in zato je prav, da si jo podrobneje ogledamo.

Tako kot pri telefonu, je tudi pri tablici ekran med uporabo zelo izpostavljen - še posebej, če je v uporabi pri otrocih. Zato v prvi vrsti svetujemo, da naročite in čimprej namestite tudi kaljeno steklo. Z namestitvijo kaljenega stekla boste preprečili razpoke in odrgnine na ekranu tabličnega računalnika, ki bi vam lahko povzročile visoke stroške popravila in seveda nedelovanje tablice. Vse o kaljenih steklih in navodilih za nameščanje si lahko preberete tukaj.

Tudi pri tablicah je na voljo več različnih tipov etuijev. V naši ponudbi lahko najdete tako etuije iz VISOKOKAKOVOSTNEGA UMETNEGA USNJA, kot tudi ovitke iz TPU GELA.

ETUIJI IZ VISOKOKAKOVOSTNEGA UMETNEGA USNJA

Etuiji so izdelani iz umetnih mas (umetnega usnja) v notranjosti pa je ovitek iz TPU gume, kamor vstavite tablični računalnik. Življenjska doba etuija je odvisna od pogostosti uporabe in načinu rokovanja. V naši ponudbi lahko najdete veliko različnih tipov preklopnih etuijev: enobarvne, enobarvne z odtisi, pisane in bleščeče etuije.

ENOBARVNI PREKLOPNI ETUIJI

Najširša ponudba preklopnih etuijev, je ponudba enobarvnih etuijev z gladko površino. Etuiji niso potiskani, ampak barvani, zaradi tega je material vzdržljivejši in je življenjska doba daljša. Vsem strankam, katerim je prioriteta, da etui zdrži čimdlje zagotovo priporočamo katerega od teh etuijev. Bi pa lahko to skupino razdelili še na veliko podskupin, saj vanjo sodi široka paleta različnih dizajnov etuijev priznanih blagovnih znamk. Etuiji so si po kvaliteti in vzdržljivosti zelo podobni. Se pa razlikujejo vizualno glede na vzorce, barve, način zapiranja (z jezičkom, elastiko ali brez), držal za tablični svinčnik (ga imajo v obliki elastike, odprtine ali sploh nimajo), s predalčkom za shranjevanje na sprednji strani ali brez,... 

ENOBARVNI ETUIJI Z ODTISI

Enobarvni etuiji, z gladko površino, v katero je odtisnjen vzorec. Vzorci so različni kot na primer odtis mandale, metuljev, mucka, drevesa z jeleni,... in so seveda na voljo v različnih barvah. Nekateri izmed etuijev imajo magnet za zapiranje vgrajen v pokrov etuija, druga pa imajo magnetno zapiranje s pomočjo "jezička", ki pokrije pokrov etuija. Določeni etuiji imajo všito elastiko za shranjevanje tabličnega pisala (je vidno na fotografijah). 

ETUIJI S POTISKI

Etuiji, ki so pisani, privlačni, zanimivi in atraktivni... so na žalost tudi tisti, ki se najhitreje obrabijo. Gre namreč za etuije, ki so iz visokokakovostnega umetnega usnja, na katero pa je natisnjen vzorec, barve itd. Ker se zavedamo dejstva, da je življenjska doba etuijev s potiski krajša, smo temu primerno postavili tudi nižjo ceno. Da ne bo pomote, tudi etuiji s potiski, so dobra zaščita za vašo tablico, katera bo povsem na varnem, ko bo vstavljena v etui. Le poudarili bi radi, da se morate pred naročilom zavedati dejstva o različni obdelavi etuijev, katera vpliva na življenjsko dobo.

ETUIJI KEYBOARD

Posebna linija etuijev, je linija KEYBOARD. Vsebuje namreč brezžično Bluetooth tipkovnico in zaščitni etui za tablični računalnik. Etui 2v1 je sestavljen iz TPU gume v notranjosti in zunanje zaščite iz visokokakovostnega umetnega usnja. Ta kombinacija omogoča odlično zaščito tablice pred vsakodnevnimi poškodbami. Etui ima lahko in tanko zasnovo, kar vam omogoča, da vas lahko spremlja na vsakem koraku. Zložljiv pokrov etuija omogoča uporabo stojala za prostoročno gledanje. Primerni so za vse uporabnike, ki pri tablici pogrešate tipkovnico. Z njo lahko namreč na hitro postorite delovne obveznosti tudi, ko ste na poti. Tipkovnica ima vgrajeno miško na dotik, ki deluje na razdalji do 10m. Brezžična Bluetooth povezava omogoča enostavno uporabo, široko združljivost in stabilno povezavo.

Tipkovnica je na etui pritrjena z magnetom, kar pomeni, da jo lahko prosto snamete in etui uporabljate tudi brez tipkovnice.

OVITKI IZ TPU GUME

V to skupino smo uvrstili tako ovitke, ki so izdelani izključno iz mehke in upogljive TPU gume, kakor tudi ovitke, ki so izdelani iz kombinacije trde plastike in TPU gume. Vsem je značilno, da pokrijejo izključno zadnji del vaše tablice, kar pomeni, da je ekran (morda) nekoliko bolj izpostavljen. Je pa res, da (tako kot pri telefonih) določenim posameznikom ne odgovarjajo preklopni etuiji in se raje odločijo za nakup tega TPU ovitka. Vsekakor tudi slednji predstavljajo kakovostno zaščito tablici. Pa si poglejmo, kaj vse sodi v to skupino ovitkov.

X-LINE OVITKI

Ovitki serije X-LINE ROBOCOP so izdelani iz kombinacije TPU gela (notranji del) in trdne plastike (zunanji ojačan del). Njegova sestava omogoča, da je odporen in trden, s tem pa zagotavlja odlično zaščito vaši tablici. Poleg tega pa so robovi ovitka še dodatno ojačani. Ima vgrajeno 360-stopinjsko vrtljivo stojalo in priloženo vrvico za lažje prenašanje tablice.

Na voljo so trije različni modeli X-LINE ovitkov v različnih barvnih odtenkih. Še posebej so popularni pri družinah, kjer tablice uporabljajo otroci, saj so super uporabni in varni.

OVITKI RAMBO

Še en odporen, trden in ekstremen ovitek, je ovitek RAMBO. Izdelan je iz dvoslojne zaščite, kombinacije trdne plastike in upogljivega TPU gela. Ta kombinacija poskrbi, da je tablica zaščitena, tudi v ekstremnih pogojih. Prav tako ima vgrajeno stojalo. Ovitek RAMBO, je še posebej zanimiv, zaradi vzorca pnevmatike s konkavno konveksno obliko. Višji rob ohranja objektiv fotoaparata globje, zato se zmanjša verjetnost poškodbe leče.

ENOBARVNI IN PISANI OVITKI IZ TPU GUME

Najbolj preprosti ovitki (in zato tudi cenovno najbolj ugodni) so enobarvni in pisani ovitki iz TPU gume. Izdelani so iz visoko-kakovostnega TPU gela varnega za okolje (termoplastični poliuretan). Ovitki so tanki, upogljivi (kot prikazuje slika spodaj) in vaš tablični računalnik varujejo pred poškodbami. Velik delež ovitkov v te seriji ima robove dodatno ojačane. Ob nakupu katerega od teh ovitkov še posebej priporočamo tudi nakup kaljenega stekla. 

Sedaj, ko ste si bolj podrobno ogledali in prebrali o naši redni ponudbi zaščite za tablične računalnike, pa le hitro skočite na našo spletno stran in si izberite etui, ki vam je pisan na kožo. Naj vas opozorim le še na to, da pred naročilom preverite točen model vaše tablice (to lahko preverite v nastavitvah vaše naprave). Na trgu je namreč široka ponudba različnih modelov, z zelo podobnimi imeni. Tako lahko hitro pride do naročila zaščite za napačen model tablice.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč smo vam na voljo preko elektronske pošte (info@etuizamobi.si) ali telefona (040 513 614).

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.